Ukens tips: Rekesmørbrød

Ukens tips: Rekesmørbrød


Det perfekte rekesmørbrød starter med gode reker. 

Start med avokado og majones før smørbrødet toppes rikelig opp med reker.
Legg på finhakket rødløk og spre over litt rogn. Topp rekesmørbrødet med litt ekstra majones/aioli og dill.
Skvis over litt fersk sitron og strø over sitronsalt.
Voilà - klar for servering!

Beskrivelse Enhet Pk.str.
Aioli sprøytepose 900 g salatmestern Aioli sprøytepose 900 g salatmestern
Varenr:14095
Pose 4
Rugbrød dansk m/solsikkefrø 8/950 g united bakeries Rugbrød dansk m/solsikkefrø 8/950 g united bakeries
Varenr:20005
Kartong 1
Majones ekte sprøytepose mills 900 g* Majones ekte sprøytepose mills 900 g*
Varenr:23835
Pose 5
Lakserogn naturell 12/50 g nc Lakserogn naturell 12/50 g nc
Varenr:11008
Kartong 1
Avocado halve 6/1 kg findus* Avocado halve 6/1 kg findus*
Varenr:30936
Kartong 1
Reker håndpillede 1,5 kg pose norice Reker håndpillede 1,5 kg pose norice
Varenr:12077
Pose 3