Ledig stilling: Er du god med tall og har godt overblikk?

Ledig stilling: Er du god med tall og har godt overblikk?


Se hele annonsen her

Er du god med tall og har godt overblikk? | FINN.no

 

Carl Evensen Eftf. AS har en lang historie, helt tilbake fra 1865 da Carl Evensen startet med skipshandel. Strategisk plassert ved sjøkanten av Christiania solgte han brennevin, sigaretter, tauverk og tjære til seilskuter og dampskip. I dag er selskapet kjent for noe helt annet - vi er leverandør og salgsgrossist av matvarer til alle typer serveringssteder på Østlandet.

En av våre kollegaer har søkt utfordringer utenfor Carl Evensen Eftf. og vi ser derfor etter en Koordinator med regnskapsansvar. Hos oss vil du på mange måter bli en del av limet i organisasjonen og være den som har kontroll på regnskapet. En viktig rolle som du også får mulighet til å forme selv.

 

ARBEIDSOPPGAVER

  • Ansvar for regnskap A-Ø med bilagsføring, månedsavslutninger og lønnskjøring.
  • Rapportere til andre avdelinger i form av salgsrapporter, kunde- og leverandørrapporter.
  • Følge opp kundereskontro og leverandørreskontro.

I denne rollen vil du også ha forefallende administrative oppgaver, se løse tråder og ha kontroll på det som skjer i organisasjonen samt være støtte for salg og innkjøp.
Regnskapsansvaret ligger i dag hos daglig leder og vil føres over til deg etter hvert.

HVEM ER DU?
Vi ser etter deg som har noen års erfaring med regnskap og kjenner deg dreven i dette. Du har gjerne relevant utdannelse, men dette er ikke et krav. Din økonomiforståelse er god, du har god kontroll på excel og evner å sitte med rutineoppgaver. Din arbeidsmetode er preget av at du er ryddig, effektiv og løsningsorientert og ser oppgaver selv som må gjøres.

Du er en god kollega som trives med å samarbeide på tvers av avdelinger, du er sosial og har du interesse for mat er det et pluss. Du er flytende i norsk både skriftlig og muntlig, samt har gode engelskkunnskaper.

HVA KAN VI TILBY?
En spennende stilling som du får mulighet til å forme selv. Vi har et godt arbeidsmiljø og stor interesse for mat. Vi kan tilby konkurransedyktig lønn og betingelser.

 

Har du spørsmål til stillingen eller prosessen? Ta kontakt med Tine Norsted, partner i Jobzone på 905 23 326.

 

Om arbeidsgiveren

Carl Evensen Eftf. AS er en privateid og uavhengig matvaregrossist til storkjøkkenmarkedet på Østlandet. Kundemassen består av små og store serveringssteder: Restauranter, hoteller, caféer, kaffebarer, bakerier, catering og kantiner. Vi leverer kjøl-, tørr- og frysevarer og har i tillegg et bredt utvalg av egenimporterte produkter. Selskapet holder til på Furuset i Oslo. Carl Evensen Eftf. AS omsetter årlig for rundt MNOK 200 og har ca. 40 ansatte.