ASIAN SENSATION BURGER MED LØKRINGER, SRIRACHAMAJONES OG ASIATISK SYLTET AGURKSALAT
Vi har i samarbeide med Vestfold Fugl satt sammen deilige burgere med kylling.
Her er et tips med asiatiske smaker.
INGREDIENSER (10 PERS):
VNR 28352 1 kg Kylling steak Classic
VNR 20010 10 stk. Hamburgerbrød 60/80 g
VNR 35121 2 dl BBQ Saus Sticky Korean
VNR 13228 5 dl ekte majones
VNR 10151 1 dl Srirascha saus
VNR 13081 Salt
VNR 36397 Presset Sitronsaft
VNR 13098 20 gr Rosépepper
VNR 13805 20 gr sorte sesamfrø
300 gr Isbergsalat
200 gr Agurk
1 dl Riseddik
FREMGANGSMÅTE:
Varm opp kyllingen i ovn eller panne. Når kylling har en kjernetemperatur på ca 72 grader, rulles den i sesamfrø og litt salt.
LØKRINGER
Lag en tempura-røre og vend inn løkringene, friter de på 180 grader til de får en svak gyllen farge.
Her kan man bruke grønnsaker etter smak og behag.
SRIRACHA-MAJO
Bland sammen srirascha med majones og sitronsaft. Smak til med salt.
ASIATISK SYLTET AGURKSALAT
Høvle agurk på en mandolin på langs.
Mariner i riseddik, sukker og salt. Ha i
sorte sesamfrø. Finsnitt isbergsalat og
miks med knust rosépepper.
Legg opp burgeren med Sriraschamajonesen i bunn, isbergsalat, kylling og deretter agurksalat.
Toppen på burgerbrødet smøres med Korean barbecuesaus