Her kan du se hvordan Mathias har valgt å sette sammen noen favoritt-pizzaer.
Pizzadeigemner fra Italiensk bakeri, selges i kartong av 40 stk. 220 gram per pizzaemne.
Deigemnene tines i 30 grader ca 6 timer og bankes ut etter tining.
HER ER MATHIAS SINE FRISTELSER:
|
|
|
|
|
|
|
Pizza hvit |
|
Pizza Cotto |
|
Pizza veg |
37226 |
Pizzaemner Italiensk Bakeri |
37226 |
Pizzaemner Italiensk Bakeri |
37226 |
Pizzaemner Italiensk Bakeri |
24480 |
Creme Fraice |
12416 |
Tomatsaus Mutti |
24480 |
Creme Fraiche |
13330 |
Mozzarella revet Taglietelle |
13330 |
Mozzarella revet Taglietelle
|
13330 |
Mozzarella revet Taglietelle
|
47216 |
Chevre |
13137 |
Prosciutto Cotto pers |
22923 |
Asparges topper |
22680 |
Bacon |
|
basilikum |
22594 |
Steinsopp |
|
Persille |
13028 |
Salt |
|
Sjalottløk |
|
Rødløk |
13029 |
Pepper |
13028 |
Salt |
13028 |
Salt |
14942 |
Olivenolje Extra Virgin 1 tl pons Spania |
|
Pepper |
13029 |
Pepper |
|
|
14942 |
Olivenolje Extra Virgin 1 tl pons Spania |
14942 |
Olivenolje Extra Virgin 1 tl pons Spania |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pizza Cheeeese |
|
Pizza Florentine |
|
|
37226 |
Pizzaemner Italiensk Bakeri
|
37226 |
Pizzaemner Italiensk Bakeri
|
|
|
12416 |
Tomatsaus Mutti
|
24480 |
Creme fraiche |
|
|
13330 |
Mozzarella revet Taglietelle
|
12087 |
Vesterbotten |
|
|
29049 |
Blåmugg |
13330 |
Mozzarella revet Taglietelle
|
|
|
47216 |
Chevre |
|
Vaktel egg |
|
|
12087 |
Vesterbotten |
22508 |
Spinat |
|
|
13028 |
Salt |
13028 |
Salt |
|
|
13029 |
Pepper |
13029 |
Pepper |
|
|
14942 |
Olivenolje Extra Virgin 1 tl pons Spania |
14942 |
Olivenolje Extra Virgin 1 tl pons Spania |
|
|
|
|
|
|
|
|