Dåhjort Ytrefilet
Se så fantastisk godt dette ser ut.
Jørn har tilberedt og Christian har tatt fantastiske bilder.
Ukens tips er Dåhjort ytrefilet.
Dåhjort Ytrefilet med bacon, rødvinssaus, asparges og syltet rødløk.
Ha kjøttet i romtemperatur før det skal i pannen. Tin asparges og steinsopp over natten i kjøleskap.
Kok opp en syltelake og legg i små rødløk. Krydre kjøttet med salt og pepper.
Stek kjøttet i en varm panne på alle sider og legg det i en ildfast form.
Stek bacon skivene nesten ferdig og legg de rundt kjøttet. Skal steke på 125 grader i ca 15 – 20 minutter.
Medium er 60 grader kjernetemperatur. Stek skiver av steinsopp og asparges.
Lag rødvinssaus etter anvisning på pakken.
Anrettes på varm tallerken med poteter, grønnsakene og saus.
God fornøyelse!